Dolar 35,9197
Euro 37,4638
Altın 3.312,34
BİST 9.796,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas -3°C
Hafif Kar Yağışlı
Sivas
-3°C
Hafif Kar Yağışlı
Per -2°C
Cum 0°C
Cts -2°C
Paz -1°C

DMM: Cumhurbaşkanımız Terör Örgütlerini Doğrudan Hedef Aldı

DMM, Cumhurbaşkanımızın terör örgütlerine karşı nasıl doğrudan harekete geçtiğini inceliyor. Güvenlik stratejileri, ulusal birliğimizin önemi ve terörle mücadelede atılan adımlar hakkında detaylı bilgiler edinin.

DMM: Cumhurbaşkanımız Terör Örgütlerini Doğrudan Hedef Aldı
27 Aralık 2024 17:42 | Son Güncellenme: 27 Aralık 2024 20:14
16
A+
A-

Dezenformasyon Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, bazı basın yayın organlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir açıklamasının çarpıtılarak servis edildiği tespit edildi.

“Türkiye’nin terörle mücadelede kararlı bir tutum sergileyeceğini vurguladı”

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Aralık 2024 tarihli AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmadaki ifadelere yer verildi. “DEAŞ ve PKK başta olmak üzere her iki ülkenin de bekasına kasteden terör örgütlerinin başını ezmekte kararlıyız. Bölücü caniler ya kendileri silahlara veda edecekler ya da silahlarıyla birlikte Suriye topraklarına gömülecekler.”

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasında iddia edildiği gibi herhangi bir etnik köken veya inançtan olan sivilleri değil, direkt olarak isimleriyle terör örgütlerini işaret ettiği ve Türkiye’nin terörle mücadelede kararlı bir tutum sergileyeceğini vurguladığı aktarıldı.

Vatandaşlardan, uluslararası kamuoyunu manipüle etmeye yönelik ortaya atılan asılsız iddialara itibar etmemeleri istendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.