Antalya Havalimanı’nın Yeni Terminal Açılışı
Antalya Havalimanı’nın yeni terminal açılışı ile seyahat deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Modern tasarım ve geniş hizmet seçenekleri sizi bekliyor!

Antalya Havalimanı’nın Yeni Terminali Açıldı
Antalya Havalimanı’nın yeni terminal binası için açılış töreni gerçekleştirildi. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.
“Yabancılardan Medet Umuyanlar Anlayamaz”
Erdoğan, “Yabancılardan medet umanlar anlayamaz. Biz onları küçük kavgalarıyla baş başa bırakıyoruz.” dedi.
“Bu Proje Antalya’mızın Değerini Bir Kat Daha Artıracak”
Erdoğan, “Turizm başkentimizde, kültür ve ticaret diyarı Antalya’mızda sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Antalyamızın değerini bir kat daha artıracak bu projede bakanlığımıza ve emeği geçen her işçisine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
“Son İki Yıldır 35 Milyonluk Kapasitesinin Üstünde Yolcuya Hizmet Veriyor”
Erdoğan, “Akdeniz’in incisi Antalyamız her yıl yerli ve yabancı turistlerimizi ağırlıyor. Şehrimize olan ilgi o kadar yüksek ki Antalya havalimanımız son iki yıldır 35 milyonluk kapasitesinin üstünde yolcuya hizmet veriyor. Bu sene 40 milyon kişiyi aşacağımız anlaşılıyor. Mevcut kapasitesinin %12 üzerinde hizmet veren Antalya havalimanımızın kapasitesini artırmak için adımlar attık.” şeklinde konuştu.
Ayrıntılar geliyor…