Sivas 18°C
Yağmurlu
Sivas
18°C
Yağmurlu
Cts
13°C
Paz
15°C
Pts
15°C
Sal
15°C
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında son gelişmeleri keşfedin. Olayların detayları ve etkileri hakkında bilgi edinin.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Ekrem İmamoğlu‘nun tutuklu bulunduğu bu süreçte, üç inşaat şirketine el konuldu: İSCON İnşaat, Nuhoğlu İnşaat ve Trend İnşaat.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen iki ayrı soruşturmada, Nuhoğlu İnşaat ofisinde 1 milyon 300 bin dolar para ele geçirildi. Şirketin sahibi Ali Nuhoğlu da tutuklandı. Nuhoğlu, başsavcılığın soruşturma dosyasında Ekrem İmamoğlu‘nun finansal işlemlerinin yönetiminde önemli bir rol oynamakla suçlanıyordu.