Dolar 37,8390
Euro 40,9493
Altın 3.679,92
BİST 9.044,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 8°C
Az Bulutlu
Sivas
8°C
Az Bulutlu
Paz 10°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 21°C

Sosyal medya fenomeni Sonat Işık, polisleri tehdit etti ve gözaltına alındı

İBB’ye yönelik soruşturmalar ve sosyal medya tehditleri üzerine kapsamlı bir inceleme. Bu içerikte, gelişmeleri, etkilerini ve kamuoyundaki yansımalarını derinlemesine ele alıyoruz.

Sosyal medya fenomeni Sonat Işık, polisleri tehdit etti ve gözaltına alındı
22 Mart 2025 01:20 | Son Güncellenme: 22 Mart 2025 13:12
8
A+
A-

İBB’ye Yönelik Soruşturmalar Gündemde

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik açılan yolsuzluk ve terör soruşturmaları, Türkiye’de önemli bir tartışma konusu haline geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu toplam 90 kişi, başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel sokaklara çağrı yaparken, sosyal medya üzerinde provokatif içerikler paylaşan bazı kişiler emniyet güçleri tarafından sıkı bir denetim altına alındı.

Tehditkar Paylaşım

Bir sosyal medya fenomeni olan Sonat Işık, X platformunda dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımında polisleri tehdit eden Işık, şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili polis kardeşlerim. Devir internet dönemi. Dijital kayıt dönemi. Sizi de bulurlar. Bir sosyal medya beğenisinden, bir pos cihazı raporundan, bindiğiniz otobüsün plakasından, geçtiğiniz benzinliğin kamerasından, bir arkadaşınızın ifadesinden sizi de bulurlar. 5 yıl sonra da bulurlar, 15 yıl sonra da bulurlar. O size verilen ’emir’leri yerine getirirken insaflı olun. Halka zulmederken iki kere düşünün. Gençliğinizdeki bir anlık sinirle yaptığınız hareket, çocuklarınızın yalnız büyümesine sebep olmasın.”

Gözaltı Anı Canlı Yayında

Işık’ın bu tehdidi sonrasında emniyet güçleri harekete geçti ve Işık’ı canlı yayın yaptığı sırada gözaltına aldı. Gözaltı anı, yayın sırasında izleyicilere yansıdı ve sohbet ekranında “Polis” ifadesinin belirdiği görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.