Dolar 36,5896
Euro 39,8793
Altın 3.450,14
BİST 10.580,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Açık
Sivas
19°C
Açık
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Menajer Ayşe Barım’ın Tutuklanması ve Yalancı Tanıklık İddiaları

Menajer Ayşe Barım’ın tutuklanması, spor dünyasında büyük yankı uyandırdı. Olayın arka planında yeralan yalancı tanıklık iddiaları ve hukuki süreçler, gelişmeleri merak edenler için detaylı bir şekilde ele alınıyor.

Menajer Ayşe Barım’ın Tutuklanması ve Yalancı Tanıklık İddiaları
12 Mart 2025 13:50
8
A+
A-

Yeni Gelişmeler: Menajer Ayşe Barım’ın Tutuklanması

Menajer Ayşe Barım, Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan savunmasının ardından ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme’ suçlamasıyla tutuklandı. Barım’ın tutuklanmadan önce Gezi Parkı olayları sırasında bazı oyuncuları yönlendirdiği iddiaları gündeme geldi. Bu kapsamda, ifade vermeye giden bazı isimler arasında Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu da yer aldı.

Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu, Barım ile yan yana olan fotoğraflarına rağmen verdikleri ifadelerde aralarındaki irtibatın bulunmadığını belirttiler. Bu durum üzerine, “yalancı tanıklıktan” söz konusu oyuncular hakkında bir soruşturma başlatıldı.

4 Yıla Kadar Hapis İsteği

Menajer Ayşe Barım ile ilgili yürütülen ‘Gezi‘ soruşturmasında, tanık olarak ifade veren Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu hakkında ‘yalancı tanıklık’ suçlamasıyla kamu davası açıldığı bildirildi. İki şüpheli hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığı ve 4 yıla kadar hapis cezası talep edildiği öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.