Dolar 36,4225
Euro 38,0061
Altın 3.367,64
BİST 9.741,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 1°C
Çok Bulutlu
Sivas
1°C
Çok Bulutlu
Cum 4°C
Cts 3°C
Paz 3°C
Pts 3°C

Sivas’ta İkinci ‘Haydi Anne Spora’ Anaokulları Spor Şenliği Düzenlendi

Sivas’ta düzenlenen ikinci ‘Haydi Anne Spora’ Anaokulları Spor Şenliği, çocukların sporla buluşmasını sağladı. Eğlenceli etkinlikler ve yarışmalarla dolu bu özel gün, ailelerin katılımıyla coşkuya dönüştü.

Sivas’ta İkinci ‘Haydi Anne Spora’ Anaokulları Spor Şenliği Düzenlendi
27 Şubat 2025 13:04
6
A+
A-

Sivas’ta “Haydi Anne Spora” Anaokulları Spor Şenliği Düzenlendi

Sivas'ta

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destek verdiği “Haydi Anne Spora” temalı Anaokulları Spor Şenliği, bu yıl ikinci kez gerçekleştirildi. Etkinlik, Taha Akgül Spor Salonu’nda yapıldı ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile birim amirleri katıldı.

Etkinliğe, il merkezindeki 16 anaokulundan 64 sporcu ve 64 anne olmak üzere toplam 128 kişi katıldı. Şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış konuşmasını yapan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, öğrenci, idareci ve velilere teşekkür ederek, “Anneleri, babaları ve çocuklarımızı sporla buluşturmak istiyoruz. Sporun birleştirici gücü olduğunu hepimizin bilmesini istiyorum.” dedi.

MİNİKLER UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI

Spor parkurunda yarışan minikler, enerjileri ve azimleri ile spora olan tutkularını sergiledi. Etkinlik, Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen programlar, Yeşilay Şube Başkanlığı etkinlikleri ve Sivas Belediye Başkanlığı’nın sağladığı “Patlamış Mısır ve Pamuk Şekeri” ikramları ile renklendi. Bu organizasyon, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

İSMAİL IŞIK ANAOKULU ŞAMPİYON OLDU

Müsabakaların sonunda İsmail Işık Anaokulu şampiyon olarak birinci oldu. Halide Edip Adıvar Anaokulu ikinci, Tuzlugöl Anaokulu üçüncü ve Kılıçarslan Anaokulu dördüncü sırayı aldı. Dereceye giren takımlara ödülleri, Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ufuk Demir ile milli eğitim müdür yardımcıları tarafından verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.