Dolar 36,4339
Euro 38,1549
Altın 3.441,38
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas -8°C
Kar Yağışlı
Sivas
-8°C
Kar Yağışlı
Paz -7°C
Pts -4°C
Sal -3°C
Çar -1°C

İstanbul’da Motosiklet Kısıtlaması Sona Erdi

İstanbul’da motosiklet kısıtlaması sona erdi! Bu gelişme, sürücüler için yeni bir dönem başlatıyor. Şehirdeki motosiklet trafiği ve güvenliği üzerine etkileri hakkında detaylı bilgi edinin.

İstanbul’da Motosiklet Kısıtlaması Sona Erdi
22 Şubat 2025 14:02
8
A+
A-

İstanbul’da etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet ve motokuryeler için uygulanan trafiğe çıkma kısıtlaması, yarından itibaren kaldırılacak. İstanbul Valisi Davut Gül, bu kararın alındığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Vali Gül, yaptığı paylaşımda, kentte devam eden kar yağışıyla ilgili olarak alınan tedbirlerin yeniden gözden geçirildiğini belirtti. Kısıtlamanın 23 Şubat Pazar günü saat 08.00 itibarıyla sona ereceğini vurguladı.

Ayrıca, sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için trafik kurallarına ve mevcut hava koşullarına uygun hareket etmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.