Dolar 35,9625
Euro 36,7762
Altın 3.221,76
BİST 9.783,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 4°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
4°C
Hafif Yağmurlu
Sal -2°C
Çar -3°C
Per -2°C
Cum -2°C

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adaylığı Süreci

CHP’nin Cumhurbaşkanı adaylığı sürecini ele alan bu içerik, parti içi dinamikler, aday belirleme stratejileri ve siyasi etkileri üzerine kapsamlı bir analiz sunuyor. Gelişmeleri yakından takip edin.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adaylığı Süreci
28 Ocak 2025 19:35
14
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin grup toplantısında cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“İMAMOĞLU VE YAVAŞ ‘EVET’ DEDİ”

Özel iki ismin de cumhurbaşkanlığı adaylığına onay verdiğini belirterek “Duyduğum en büyük memnuniyetlerden birisi, iki demokrasi kahramanının da ‘partim görev verirse’ diye başlayarak kurduğu onurlu cümlelere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MANSUR YAVAŞ EL YÜKSELTTİ

Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin tartışmalar devam ederken; Özel’in açıklamalarının ardından Mansur Yavaş cephesi de el yükseltti. Yavaş’a yakınlığı ile bilinen Mehmet Bayır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Mansur Yavaş mutlaka Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhurbaşkanı olacaktır. Bu Mansur Başkan’ın Türkiye’ye borcudur. Günü geldiğinde o borcu ödeyecektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.