Dolar 37,8390
Euro 40,9493
Altın 3.679,92
BİST 9.044,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 13°C
Az Bulutlu
Sivas
13°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 23°C

Ramazan’da İyilik Köprüsü: Hayır Bakkalı Projesi

Ramazan’da İyilik Köprüsü: Hayır Bakkalı Projesi ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak dayanışma ve yardımlaşmanın önemini keşfedin. Bu projeyle birlikte toplumsal yardımlaşmayı güçlendirin ve Ramazan’ın ruhunu paylaşın.

Ramazan’da İyilik Köprüsü: Hayır Bakkalı Projesi
20 Mart 2025 10:02 | Son Güncellenme: 20 Mart 2025 11:07
11
A+
A-

Ramazan’da İyilik Köprüsü: “Hayır Bakkalı”

Sivas Selçuklu Akşemsettin Camii Derneği ve din görevlilerinin öncülüğünde hayata geçirilen “Hayır Bakkalı”, Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında bir iyilik köprüsü oluşturuyor.

Cami bahçesinde uzun bir süredir ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği sağlayan “Hayır Bakkalı”nı ziyaret eden Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, bu anlamlı projeye öncülük eden Cami Dernek Başkanı Mahmut Uçtu, din görevlileri ve bağışçılara teşekkürlerini iletti.

Müftü Altunkaya, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2025 yılı Ramazan temasını “İyilik Ayı Ramazan” olarak belirlediğini hatırlatarak, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da projeye destek vereceğini ifade etti.

İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmayı hedefleyen bu iyilik hareketi, hayırseverlerin katkılarıyla Ramazan ayı boyunca devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.