Dolar 36,6383
Euro 39,8878
Altın 3.522,82
BİST 10.840,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 22°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 14°C
Sal 0°C
Çar -2°C
Per 0°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle İstanbul’da Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle İstanbul’da bir araya gelerek onların görüşlerini dinledi ve geleceğe dair projelerini paylaştı. Bu buluşma, gençlerin siyasetteki rolünü ve katılımını artırmayı hedefliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle İstanbul’da Buluştu
16 Mart 2025 00:10
13
A+
A-

Erdoğan Gençlerle Buluştu

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığı’nda gençlerle bir araya geldi. Bu samimi buluşma, günün erken saatlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde devlet korumasındaki çocuklarla düzenlenen iftar programının ardından gerçekleşti.

Erdoğan, iftar programının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına geçti. Burada, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile daha önce iftarda buluşan gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerle ateş başında oturarak çay içen Erdoğan, sıcak bir atmosferde vakit geçirdi.

Buluşmada gençler, gitar ve bağlama eşliğinde şarkılar söyleyerek eğlenceli anlar yaşattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.