Dolar 37,9484
Euro 41,0140
Altın 3.797,68
BİST 9.659,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 12°C
Yağmurlu
Sivas
12°C
Yağmurlu
Çar 10°C
Per 13°C
Cum 14°C
Cts 14°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğitim Ailesi ile İftar Programında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim camiasıyla düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Eğitimdeki hedefler, yenilikler ve gelecek vizyonu hakkında detayları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğitim Ailesi ile İftar Programında Önemli Açıklamalarda Bulundu
24 Mart 2025 20:48
13
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğitim Ailesi ile İftar Programında Konuştu

Beştepe Millet Sergi Salonu’nda Eğitim Ailesi ile düzenlenen iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan ifadeler şunlar:

“BU ÜLKEYİ ÇOK DAHA İLERİ NOKTALARA TAŞIMA İRADESİNE SAHİP GENÇLERİN YETİŞMESİNİ HEDEFLİYORUZ”

Cumhurbaşkanı, erdemli nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaparak, “Erdemli nesiller yetiştirmek siz değerli hocalarımızla birlikte hepimizin en önemli önceliğidir. Son iki asırdır bu milleti köklerinden koparmak ve kendi değerlerinden uzaklaştırmak isteyen kültür emperyalizmine geçit vermemek bizlerin asli sorumluluğudur.” dedi.

Erdoğan, Türkiye Yüzyılı maarif modelinin hedefinin, bu değerlerle yoğrulmuş ve bu ülkeyi daha ileri noktalara taşıma iradesine sahip gençlerin yetiştirilmesi olduğunu belirtti.

Öğrenci mevcudunun, ilköğretimde 23, ortaöğretimde ise 22’ye düşürülerek ideal bir seviyeye indirildiğini ifade eden Erdoğan, eğitim kurumlarının Avrupa standartlarına ulaşması için altyapıdan teknik imkanlara kadar her yönüyle çalıştıklarını söyledi.

Ayrıntılar geliyor…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.