Carlo Ancelotti İspanya’da Vergi Kaçırma Suçlamasıyla Yargılanacak
Carlo Ancelotti, İspanya’da vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanacak. Futbol dünyasında büyük yankı uyandıran bu gelişmeyi kaçırmayın!

Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti, İspanya’da vergi kaçırma suçlamasıyla karşı karşıya kalacak. Madrid Eyalet Mahkemesi, ünlü teknik adamın davasını 2 Nisan Çarşamba günü ele alacak.
Vergi Kaçakçılığı İddiaları
İspanyol Savcılığı, Ancelotti’nin 2014 ve 2015 yıllarında toplamda 1 milyon Euro’dan fazla vergi kaçırdığını iddia ediyor. Bu miktarın 386.361 Euro’su 2014 yılına, 675.718 Euro’su ise 2015 yılına ait.
Talep Edilen Cezalar
İddianamede, Ancelotti’nin gelirlerini doğru bir biçimde beyan etmediği ve böylece vergi yükümlülüğünden kaçındığı vurgulanıyor. Savcılık, İtalyan teknik direktör için 4 yıl 9 ay hapis cezası talep ediyor.
Soruşturma çerçevesinde, Ancelotti’nin özellikle imaj haklarından elde ettiği gelirleri eksik gösterdiği öne sürülüyor. Vergi otoriteleri, bu tür gelirlerin yanlış beyan edilmesinin İspanya’da ciddi bir suç kapsamına girdiğini hatırlatıyor.