Sivas’ta Okul Sporları Küçükler Hentbol İl Birinciliği Başladı
Sivas’ta Okul Sporları Küçükler Hentbol İl Birinciliği heyecanı başladı. Genç yeteneklerin mücadele edeceği bu turnuvada, sporun dostluk ve fair play ruhu ön planda olacak. Hentbol tutkunlarını bekleyen bu etkinlikte yerinizi alın!

Sivas’ta Hentbol Heyecanı Başladı
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Hentbol İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen “Okul Sporları Küçükler Hentbol İl Birinciliği” müsabakaları, 24 Şubat Pazartesi günü itibarıyla start aldı. Bu yılki organizasyonda küçük kız ve erkek takımları sahada mücadele ediyor.
Müsabakalar, Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor ve toplamda 8 takım ile 130 sporcu bu heyecana katılıyor. Küçük sporcular, sahada gösterdikleri performansla izleyenleri coştururken, maçların 28 Şubat Cuma günü sona ermesi planlanıyor.
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, maçların sakatlıksız bir şekilde geçmesini temenni etti.