Dolar 36,4339
Euro 38,1549
Altın 3.441,38
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas -8°C
Hafif Kar Yağışlı
Sivas
-8°C
Hafif Kar Yağışlı
Paz -7°C
Pts -5°C
Sal -4°C
Çar -2°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Grup Toplantısındaki Değerlendirmeleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında güncel gelişmeleri ve hükümetin politikalarını değerlendirerek önemli mesajlar verdi. Bu toplantıda öne çıkan konular ve Erdoğan’ın stratejik yaklaşımları hakkında detaylar için hemen okuyun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Grup Toplantısındaki Değerlendirmeleri
19 Şubat 2025 12:36
10
A+
A-

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli değerlendirmeler…

“Grup toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. En son grup toplantımızdan bu yana içeriden ve dışarıda önemli çalışmalarımız oldu. Ses getiren Asya seyahatimize geçmeden önce birkaç hususu dile getirmek istiyorum.

İttifak olarak aziz milletimize karşı sorunluluklarımızı yerine getirme çabasındayız. Biz milletimize daha fazla hizmet üretmek için gecemizi gündüzüme katarken muhalefet kanadı bizi engellemek için elinden geleni yapıyor. Ne dünyadan haberleri var ne de ülkenin meselelerini dert ediniyorlar.

Özellikle sağa sola çekiştirmekten başlarını kaldıramıyorlar. Gelinen aşamada şu gerçeği görüyoruz, Türkiye’de kapanmayan bir muhalefet açığı vardır. Telafisi, mümkün olmayan zarar verdiler. Gezi vandallığından, FETÖ’nün kumpasları ve darbe girişimlerine kadar.

Biz adeta kelle koltukta FETÖ ile mücadele ederken, bunlar örgütün şirketinde nöbet tutuyordu. Biz 15 Temmuz gecesi tanklara göğsümüzü siper ederken, bunlar kahvelerini yudumluyorlardı. Tüm bu süreçler boyunca muhalefette başkanlar, milletvekilleri değişti ama kendi halkına yabancı olan zihniyette değişim yaşanmadı. CHP’de gelen gideni aratma geleneği, Sayın Özel ile de bozulmadı. Özel oturduğu koltuğun hakkını veremedi.

Sayın Özel son üç haftadır marjinal örgütlerin sloganını meşrulaştırmak için kendini paralıyor. Şahsımıza yönelik edepsizce hakaretlere kadar her türlü hünerini sergiledi. Sonuçta ne oldu, motor su kaynattı, devreler yandı.

Sayın Özel 85 milyona rezil oldu. Bize şiir bilmez derken asıl cahilin, asıl kültür bilmezin kendisi olduğu ortaya çıktı. Merhum Ziya Gökalp’in şiirini okuyup caka satmak isterken, şiir katliamına imza attı. Sayın Özel kendi cehaletini ifade etti. Sayın Özel’e şiir yeteneğini geliştirmek için bazı tüyolar verebiliriz. Siyasette söz mühimdir, sürekli polemik peşinde koşmak akıllı bir siyaset yöntemi değildir.

Milletimiz sizleri buraya çalışmanız için göndermiştir. Milli iradenin temsilcileri olarak şikayet etme gibi bir lüksümüz yoktur. Muhalefet neyle meşgul olursa olsun biz işimize bakacağız, daima hedefimize odakalanacağız. Türkiye’ye aşkla hizmet edeceğiz, unutmayınız. Cumhur İttifakı ortağımız MHP’li arkadaşlarımıza da aynı şekilde teşekkür ediyorum. Rabbim dayanışmamızı daim eylesin diyorum. Devlet Bahçeli’ye bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Sağlığına kavuşmasından dolayı duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha iletiyorum.

AYRINTILAR GELİYOR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.