Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Zulme Karşı İnsanlığın Birliği En Büyük Güç Kaynağıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, zulme karşı insanlığın birliğinin en büyük güç kaynağı olduğunu vurguluyor. İnsan hakları ve adaletin önemine dikkat çeken bu açıklama, toplumsal dayanışmanın gücünü öne çıkarıyor.

ANKARA-BHA Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Filistin’de haklı olan er veya geç kazanacak. Kimliği, dini ne olursa olsun, dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun, uluslararası kuruluşların aczi karşısında insanlığın ortak erdemlerde birleşmesi en büyük güçtür” mesajını paylaştı.
İnsanlık ittifakının zulme karşı ayakta olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi: “Filistin’de haklı olan er veya geç kazanacak. Kimliği, dini ne olursa olsun, dünyanın neresinde yaşıyor olursa olsun, uluslararası kuruluşların aczi karşısında insanlığın ortak erdemlerde birleşmesi en büyük güçtür. Türkiye olarak tutumumuz nettir; acil ateşkes, yeterli insani yardım ve iki devletli siyasi çözüm.”